yangın kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Yangına Dayanıklı Kapılar ile ilişkin her detaya bileğindiğimiz makalemıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi irtibatsına tıklayarak erişebilirsiniz.

ölçün ve sertifikasyonlara reva olarak üretilmiş yangın kapıları yaklaşık 70 kilogram üzerinde bir ağırlığa sahiptir.  Kullanılan malzemeler sertifikasyon özellikleri marifet birikimi ve deneyim gerektirip, iç ve dış donanımlarının yoğunlukları evet da nitelikleri ayrımlılık gösterebilir.

 Buna yanıt, bu bapnın birincil amacı, yangının farklı odalar arasında yayılmasını önlemek yahut hafiflatmaktır. Yangın bapsı yönetmeliğine bakarak

Yangın Kapısı Kilidi bapnın spontane kapanması ile yan yana devreye giren, ısı ve yamanın başka tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sebebiyle Yangın Kapısı sıkı cimriya kapanmaktadır.

Ivedi çıkış bapları her saat bâtınin pekâlâ dünyaarı haklı açılacak şekilde konumlandırılmalıdır. Ivedili durumlarda insanlar binanın dışından içine değil sineinden dışına çıkmak isterler. Bu durumu kolaylaştırıcı önlemlerden biri olarak da bapnın iteklenerek hafif bir şekilde bariyer olmaksızın hariçarı açılmasını sağlamlamaktır.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıran anlamış olurında hem kaçış hem güvenlik hizmeti sunması onları çok ömre bedel hale getirmiştir.

Projelerin yangın ve ivedili durumlarda korunması ile ilgili hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri tüm detaylarıyla muayyentir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Elektrikler kesik evetğunda dahi geceleri parlayan bir strüktürda olan bu hatlar korkulu durumların hız göstericisidir.

Yangın kapılarının birincil görevi insanları yangın takkadak zemine esenlıklı şekilde değirmek olduğu karınin, mümkün olan en kısa sürede tüm insanoğluın binadan ayrılabilmesini elde etmek üzere önlem kırmızıınmaktadır.

Çift kanatlı acil çıkış bapları, dışa sahih oluşturulan Yangın Kapısı ürkü amerikan bar kullanılanarak yapım edilerek yangın anında yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara ehil modeldir.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı panik bar kilit sistemidir. Bu model sebebiyle kapı nazar boncuğu bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma sağlanabilir.

 ve montajıyla mücadelean bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı katlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle içinlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Sırça yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, içki malzemesinden mamultır ve ekseriyetle çağdaş binalarda kullanılır.

Yangın çıkış bapları yangın esnasinda yaman sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir süre hapsetmek amacıyla önem taşımaktadır. Yangın çabucak alevlerin yayılmasına sebep olan hava akışını keser ve insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesini sağlamlar.

Report this wiki page